Belastingaangifte laten doen door experts

Belastingaangifte laten doen door een specialist

Veel mensen zien er tegenop, maar toch moeten we ieder jaar allemaal belastingaangifte doen. De Belastingdienst probeert het ieder jaar weer makkelijker te maken. Maar toch blijft het vaak een lastig karwei. Welke posten mag je allemaal aftrekken? En klopt het wel allemaal wat vooraf ingevuld staat? En zeker als jouw situatie veranderd is ten opzichte van vorig jaar, bijvoorbeeld door scheiding, verandering van baan, werkeloosheid, een nieuw huis etc. dan moet je extra opletten. Via JobByBid kan je nu eenvoudig door een fiscalist jouw belastingaangifte laten doen. En door te kiezen voor een goede expert kan je soms zelfs meer terugkrijgen van de Belastingdienst waardoor hij zichzelf terugverdient. Dit geldt voor particulieren, maar zeker ook voor ondernemers! Want als ondernemer heb je met nog meer verschillende soorten belasting te maken. Met al deze fiscale vragen kan je bij ons terecht.

Belastingaangifte laten doen

De belastingadviseurs op JobBybid kunnen helpen bij alle fiscale vraagstukken

Of het nu gaat om de inkomstenbelasting, omzetbelasting dividendbelasting, belastingadvies of wat dan ook. De belastingadviseurs kunnen jouw helpen bij alle fiscale vraagstukken. Bij ons kan je jouw vragen voor leggen aan belastingadviseurs met verschillende specialisaties. Let er wel op dat de belastingadviseur die je inschakelt ook de juiste kennis heeft van jouw vraagstuk. Je wilt immers advies van een echte specialist. Vermeld daarom duidelijk in jouw opdrachtomschrijving waar je naar op zoek bent.

Waarom via JobByBid jouw belastingaangifte laten doen?

JobByBid is een platform waar onafhankelijke professionals met verschillende specialisaties bij zijn aangesloten. Daaronder ook fiscalisten en financieel experts die jou graag helpen bij de belastingaangifte. Zij hebben allemaal een persoonlijk profiel op JobByBid met daarin hun CV. Zo weet jij altijd met wie je te maken hebt en wat deze persoon voor jou kan betekenen. Daarnaast krijg je bij JobByBid altijd de beste prijs vanwege ons biedsysteem.

Hoe werkt het biedsysteem?

Op JobByBid kan iedereen gratis opdrachten plaatsen. Nadat jij een opdracht hebt geplaatst waarin je jouw belastingaangifte wil uitbesteden krijgen de financieel experts hiervan een bericht. Vervolgens bekijken zij de advertentie en doen ze een aanbod. In dat bod geven ze aan hoeveel geld ze willen ontvangen voor de aangifte en hoe snel ze de aangifte kunnen doen. Jij bepaalt zelf welk bod je het aantrekkelijkst vindt en met welke persoon je dus zaken gaat doen.

Nadat je een bod geaccepteerd hebt betaal je de kosten aan JobByBid. Pas nadat jij hebt aangegeven dat de belastingaangifte volledig afgerond is maken wij het geld over aan de specialist. En anders krijg je het geld gewoon weer terug. Hierdoor weet je zeker dat je niet voor niets betaald. Wil je nog meer weten over onze werkwijze? Bekijk hier een uitgebreide uitleg.