Freelance online marketeer gezocht voor jouw bedrijf?

Ben je op zoek naar een freelance online marketeer?

Dan ben je bij JobByBid aan het juiste adres! Via het platform vind je namelijk snel een online marketing specialist die jou kan helpen met allerlei online marketing activiteiten, zoals social media advertising, content marketing, zoekwoordenanalyse, SEO, SEA, opstellen online marketingplan, concurrentieonderzoek en nog veel meer.

Het belang van online marketing hoeven we waarschijnlijk niet meer te benadrukken. Het is daarom van groot belang dat jouw online marketing strategie goed doordacht is. Verschillende kanalen die ingezet worden moeten elkaar versterken om de boodschap die je wil uitdragen op het juiste moment bij de potentiële klant te laten landen. Een online marketeer kan jouw helpen bij het opstellen van een plan zodat je weet wanneer je welk kanaal het beste kan inzetten en welke boodschap je daarbij moet uitdragen.

freelance online marketeer

De freelance marketeer kan ook helpen bij de uitvoering van het plan.

Nadat een plan is opgesteld moet dit uiteraard worden uitgevoerd. Je kan er voor kiezen dit zelf te doen. Maar met de hulp van een freelance specialist zal je nog betere resultaten boeken. Het voordeel van het inhuren van freelancers is dat je voor ieder kanaal een echte specialist kan inzetten. Het adverteren op Google werkt bijvoorbeeld anders dan op Facebook. Toch zijn beide kanalen erg belangrijk en worden ze vaak tegelijkertijd ingezet. De kanalen kunnen elkaar namelijk ook versterken. Via JobByBid kan je zowel SEA-specialisten als Facebook advertising specialisten inhuren.

Naast advertising spelen ook andere online marketing activiteiten een belangrijke rol

Online adverteren is een middel om nieuwe klanten te trekken. Daarnaast wil je ook bestaande klanten tevreden houden en in contact met hen blijven om te weten wat er speelt en waar behoefte aan is. Social media is hiervoor erg geschikt. Denk daarbij goed na welke content je wil delen met jouw volgers of vrienden op social media. Wanneer jij content deelt die waarde toevoegt voor jouw (potentiële) klanten zullen zij eerder geneigd zijn bij jou te kopen. Tekstschrijvers kunnen jou helpen deze content te creëeren. En vergeet niet om bij deze waardevolle content ook professionele foto’s toe te voegen.

Via JobByBid huur je alleen de beste freelancers in

Wij willen kwaliteit bieden. Daarom werken wij bij JobByBid met openbare profielen met daarin beoordelingen van eerdere opdrachten. Op deze manier weet je vooraf met wie je te maken hebt en of dit de juiste persoon voor jouw klus is. Daarnaast wordt de betaling pas na oplevering van de opdracht overgemaakt aan de freelancer. Hierdoor weet je zeker dat de afspraken die je gemaakt hebt worden nagekomen. Wil je meer informatie over onze werkwijze? Bekijk dan onze handleiding. Direct een opdracht plaatsen kan via onderstaande knop.