Freelance vertaler inschakelen voor jouw project?

De voordelen van het inhuren van een freelance vertaler.

Je kan je tekst natuurlijk laten vertalen door Google Translate. Dat gaat snel en is gratis. Maar ja, de kwaliteit van de vertaling is natuurlijk zeer slecht. Een betere oplossing is het inhuren van een freelance vertaler. Op deze manier weet je zeker dat jouw tekst op juiste wijze vertaald is. Zowel de grammatica als de woordkeuze zijn dan foutloos. Dat zorgt voor een professionele uitstraling en een beter resultaat. En of het nou gaat om een vertaling van Engels Nederlands, of Duits naar Frans. Je vindt hier altijd een specialist die jouw kan helpen.

Wist je dat professionele vertalers ook aangesloten zijn bij het register voor beëdigde tolken en vertalers? Vraag de freelancer of hij of zij hier ook bij aangesloten is voor het beste resultaat. Het kan natuurlijk wel de prijs beïnvloeden. Maar wanneer kwaliteit het belangrijkste is kan je een registratie gebruiken als maatstaf.

freelance vertaler via JobByBid

4 redenen om JobByBid te gebruiken voor het inhuren van een freelance vertaler

Via JobByBid bieden freelancers in allerlei gebieden hun diensten aan. Voornamelijk diensten die online uitgevoerd kunnen worden. Om dit online werken te stimuleren bieden wij een aantal hulpmiddelen. Daarnaast krijg je via JobByBid altijd het beste aanbod.

Openbare profiel met beoordeling eerdere opdrachten

Iedere freelance vertaler heeft een persoonlijk profiel op het platform. Daarin zijn onder andere een portfolio en beoordelingen opgenomen. De beoordelingen van eerdere opdrachten zijn interessant. Zo weet je namelijk hoe de freelancer in het verleden gepresteerd heeft.

Biedsysteem voor beste prijs

Om tot een match te komen brengen freelancers een bod uit op de opdracht. Hierin geven zij aan hoe snel de opdracht uitgevoerd kan worden en tegen welke prijs. De opdrachtgever bepaalt zelf welk bod hij kies. De beste prijs, de snelste deadline of het beste profiel.

Online werkruimte om bestanden te delen

Als iemand teksten voor jou vertaalt moeten deze teksten natuurlijk gedeeld worden en er moeten afspraken gemaakt worden. Hiervoor kan je de online werkruimte gebruiken. In deze ruimte, die alleen door de opdrachtgever en freelancer te betreden is, kunnen bestanden gedeeld worden en kan met elkaar gechat worden. Wel zo makkelijk om tot een snel resultaat te komen.

No cure no pay!

Waarom zou je betalen voor iets waar je niet om gevraagd hebt? Dat is bij ons dus ook niet nodig. De opdracht plaats je volledig gratis op de website. Wanneer jij vervolgens het beste bod selecteert wordt je gevraagd de som als borg aan JobByBid te betalen. Wij houden dit geld echter vast totdat de opdracht is uitgevoerd. Wanneer jij aangeeft dat de opdracht is uitgevoerd zoals afgestemd wordt het geld pas aan de freelancer overgemaakt. Zo weet je dus zeker dat je krijgt wat je vooraf afgesproken hebt.

Wil je meer weten over onze werkwijze of extra tips voor het kiezen van een geschikte freelance vertaler? Lees dan onze handleiding.

Welke talen?

Het aantal vertalers op JobByBid groeit nog steeds en daarmee ook de mogelijkheden van de verschillende talen. Onderstaande vertalingen kunnen in ieder geval gemaakt worden:

  • Vertalen Engels Nederlands en vertaling Nederlands Engels
  • Vertalen Duits Nederlands en vertalen van Nederlands in het Duits
  • Vertaling Frans Nederlands en Nederlands Frans
  • Vertalen van Spaans naar Nederlands en Nederlands Spaans
  • Italiaans naar Nederlands vertalen en Nederlands vertalen in het Italiaans.