Grafisch ontwerper gezocht voor nieuwe designs?

Op zoek naar een grafisch ontwerper voor een logo of ander design?

Wanneer je op zoek bent naar een grafisch ontwerper die jouw kan helpen bij een project bij je bij ons aan het goede adres. Of het nou gaat om een logo ontwerper, een banner designer of je zoekt flatdesigns voor op jouw website. Op JobByBid vind je verschillende freelance grafisch vormgevers die hun diensten aanbieden, allemaal met een eigen stijl en specialisme. Je wilt natuurlijk vooraf weten of deze stijl aansluit op jouw wensen. Daarom hebben alle vormgevers op JobByBid een persoonlijk profiel met portfolio. Zo kan je direct zien of dit aansluit op hetgeen wat jij zoekt.

Waar moet je op letten bij het inhuren van een freelance designer?

Naast een stijl die bij jou past zijn er een aantal andere factoren die een rol spelen bij het kiezen van een grafisch ontwerper. Jij hebt namelijk een bepaalt doel voor ogen met het gewenste ontwerp. Wanneer je bijvoorbeeld een banner of advertentie laat ontwerpen moet deze wel aanspreken bij jouw doelgroep. Daarnaast moet het ontwerp natuurlijk ook aansluiten bij jouw huisstijl. Een goede designer adviseert jou hierin en houdt rekening met al deze factoren. Het is daarvoor wel belangrijk dat je jouw wensen vooraf zo goed mogelijk kenbaar maakt. Wanneer je een opdracht plaatst op JobByBid om een freelance designer in te schakelen, zorg dan voor een uitgebreide beschrijving en voeg eventueel beeldmateriaal toe.

grafisch ontwerper

Waar nog meer op letten bij het inhuren van een freelance grafisch vormgever?

Naast de stijl en afstemming op de juiste doelgroep kan het ook van belang zijn welke software gebruikt wordt voor de design. Wil je namelijk dat dit gebeurt in Photoshop, InDesign of misschien wel Adobe Illustrator of een heel andere programma? Daarnaast moet je ook vooraf afstemmen of de design volledig rechtenvrij van jou worden. En ben jij akkoord dat de vormgever de ontwerpen in zijn eigen portfolio gebruikt? Spreek van te voren ook goed af hoe vaak je wijzigingen mag aanbrengen aan het eindresultaat. Want het gebeurt niet vaak dat een ontwerp meteen volledig voldoet aan al jouw wensen.

Waarom JobByBid de beste keuze is

Op JobByBid kan jij gratis een opdracht plaatsen. Wanneer je dit doet krijgen direct alle grafisch vormgevers een melding in hun mailbox van deze opdracht. Daardoor zullen zij al snel reageren en jou een voorstel doen met daarbij een prijs en de deadline wanneer het design opgeleverd kan worden. Jij bepaalt met welke freelance designer je uiteindelijk zaken doet. Om de juiste keuze te maken kan je alle profielen bekijken en persoonlijk contact opnemen. Zo krijg je ook een gevoel met welke designer jij de beste klik hebt. In het profiel kan je tevens zien welke opdrachten de vormgever eerder uitgevoerd is en hoe deze zijn beoordeeld door andere opdrachtgevers. Natuurlijk erg prettig om te weten hoe de reputatie is.

Nadat je een keuze hebt gemaakt kunnen jullie samenwerken in de online werkruimte. Hierin kan je chatten met de freelancer en kunnen jullie bestanden delen. Deze privé ruimte kan alleen door jullie betreden worden. Hierdoor kan je alle informatie op 1 centrale plek opslaan.

En niet geheel onbelangrijk: de kwaliteit van onze freelancers. Zij werken snel, volgens afspraak, leveren hoge kwaliteit en zorgen zo dat iedereen tevreden is!