Hoe werkt JobByBid?


 1. Zoeken

Als je een profiel hebt kan je op zoek gaan naar nieuwe opdrachten of de beste opdrachtnemers voor jouw project.


2. Bieden

Leuke opdracht gevonden? Klik op “DOE EEN BOD”. Of nodig iemand uit een bod te doen op jouw project.


3. Werken

Als jouw bod geaccepteerd is ga je aan de slag. Communicatie vindt plaats in de speciale werkruimte op JobByBid.


4. Betaling

Nadat de opdracht is afgerond ontvang je direct de betaling!

[fre_testimonial_block]
[fre_block_profile orderby=”rating” paginate=”page”]
[fre_block_profile showposts=”8″ paginate=”page”]

Vind hier nieuwe freelance opdrachten

Plaats een opdracht
[fre_block_project showposts=”8″ paginate=”page”]
[fre_block_project showposts=”8″ paginate=”page” query=”recent”]
[fre_status_block s_title=”” s_description=””]

Ben je op zoek naar de beste freelancers?

Dan zit je goed bij JobByBid! Onze freelancers onderscheiden zich door hun leeftijd, enthousiasme, flexibiliteit en digitalisering. Wij richten ons namelijk op de nieuwe generatie freelancers. Ook wel generatie Y genoemd. Deze generatie is opgegroeid met de huidige technologie en heeft altijd veel vrijheid gehad. Daardoor is de manier van werken van JobByBid hen op het lijf geschreven. Zij houden van avontuur, vernieuwing, uitdaging en afwisseling. Dus ben jij op zoek naar een snelle oplossing voor jouw probleem of heb je hulp nodig bij een project? Of het nou gaat om een vertaler, belastingadviseur, tekstschrijver, (web)designer of iemand die jouw ondernemingsplan schrijft of social media expert. Plaats dan gratis een opdracht op JobByBid en je krijgt binnen 12 uur gegarandeerd een reactie op jouw opdracht.

Ben je op zoek naar freelance opdrachten?

Ook dan ben je bij JobByBid aan het juiste adres. Via het platform kunnen ondernemers gratis opdrachten plaatsen in allerlei specialisaties. Deze freelance of zzp opdrachten kunnen (grotendeels) uitgevoerd worden vanaf een locatie die je zelf kiest. Dus of je nu op het strand in Thailand zit of thuis op de bank, jij bepaalt waar je werkt.

Om een opdracht te verkrijgen is het belangrijk dat je jouw profiel zo volledig mogelijk invult. De opdrachtgevers willen namelijk een goed beeld hebben van wat jij als freelancer voor hen kan betekenen. Geef dus een uitgebreide beschrijving van jouw werkzaamheden en upload eventueel ook foto’s of printscreens in jouw portfolio. Maak hier jouw gratis profiel aan zodat je direct kan reageren op opdrachten zodat je direct aan het werk kan. Wil je nog meer informatie. Bekijk dan onze uitgebreide handleiding.