Blog

JobByBid
16 februari 2017
Algemeen-Opdrachtgevers-Opdrachtnemers Geen reacties

IDEAL als nieuwe betaalmethode op JobByBid

We hebben vandaag een belangrijke update doorgevoerd op ons platform. Voorheen was het alleen mogelijk om via PayPal te betalen en geld te ontvangen. Omdat PayPal slechts door weinig mensen gebruikt wordt hebben we dit vervangen door IDEAL. Hiermee maken we het platform nog gebruiksvriendelijker.

Wat is er veranderd?

Het proces zoals we dat al kenden is niet veranderd. Wanneer een opdrachtgever een bod accepteert dient hij of zij nog steeds de totale som over te maken aan JobByBid. Deze betaling vindt nu echter plaats via IDEAL. En uitbetaling nadat de opdracht is afgerond gaat in eerste instantie met behulp van credits. Deze credits kan je laten uitbetalen op jouw bankrekening.

Accepteren van een bod

Een opdrachtgever kan wanneer hij een opdracht accepteert exact het aantal credits kopen die nodig zijn voor de uitvoering van de opdracht indien hij onvoldoende credits heeft. Hiervoor verschijnt automatisch een pop-up. Nadat je het aantal credits hebt aangeschaft kan je het bod accepteren.

Altijd inzicht in je tegoed

In je account is een nieuw tabblad toegevoegd die je inzicht geven in het aantal credit dat je hebt. Wanneer een opdracht in uitvoering is, zie je dat een gedeelte van jouw tegoed geblokkeerd is. Deze credits worden aan de opdrachtnemer overgemaakt zodra de opdracht is afgerond.

Daarnaast worden alle transacties vastgelegd in jouw account. Hierdoor is je administratie ook op orde.

Credits laten uitbetalen

Voor alle transacties die je doet met de credits heb je een persoonlijke beveiligingscode nodig. Deze kan je aanvragen vanuit je account. Wanneer je deze code hebt, kan je kiezen voor uitbetalen op het credit tabblad. Zorg dat je bankgegevens (IBAN en jouw naam) juist ingevuld zijn en kies het bedrag dat je wilt laten uitbetalen. Wij maken twee keer per week het geld over. Dat betekend dat je binnen maximaal 3 dagen het geld op je rekening hebt.

Reageren niet meer mogelijk