Beschikbare profielen

-
Wis alle filters

124 profielen beschikbaar 124 profiel beschikbaar

 • Bart Rietjens

  Adviseur

  30 jaar ervaring 0 projecten afgerond €0,00/hr €0 verdiend

  Ondernemingsplan laten maken? Wij ondersteunen u!

 • Richard Schuurman

  Fotograaf

  3 jaar ervaring 0 projecten afgerond €20,00/hr €0 verdiend

  Mijn naam is Richard Schuurman en ik ben woonachtig in Nieuwleusen. Al jaren ben ik actief in de fotosgrafie. Als kleine jongen stond ik al met een fototoestel in mijn handen en maakte ik portret foto’s van mijn familie en vrienden.

  In de loop der jaren heb ik me eigen gemaakt in de digitale fotografie en bewerking daarvan.
  De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in de volgende projecten:

  • Portret en model fotografie
  • Familie portretten
  • Business fotografie
  • Landschap en natuur fotografie
  • Nacht fotografie
  • Feest en partijen fotografie

  Graag wil ik mijn portfolio en mijn ervaringen verder uitbreiden.
  Heeft u voor een leuke en uitdagende klus voor mij? Ik beschik over eigen vervoer en vind het niet erg vele kilometers te moeten rijden voor een opdracht.

  Voor een klein bedrag ben ik uw fotograaf!

 • Jennifer Segerius

  Marketing Professional

  11 jaar ervaring 0 projecten afgerond €125,00/hr €0 verdiend

  Geachte Lezer,

   

  Een goede Online Marketeer hoort zichzelf te kunnen verkopen. Dat is wat ik in deze sollicitatiebrief zal doen. In plaats van de gebruikelijke achtergrondinformatie die u ongetwijfeld al tientallen, zo niet honderden keren heeft gelezen, wil ik deze mogelijkheid aangrijpen om het eens anders te doen. Ik zal u in deze brief drie redenen geven waarom ik uitstekend bij uw organisatie pas.

  Om te beginnen wil ik een eigenschap benadrukken waarvan ik denk dat deze nauw aansluit bij jullie, namelijk ‘dynamisch’. De veranderingen op het internet en de omgeving waarin de online marketing zich bevindt, is roerig en constant in beweging. Het is dan ook essentieel om constant bij te leren en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en methodes die werken online. Het vereist bovendien het contant anticiperen en reageren op actualiteiten. Alleen dynamische bedrijven blijven aan de top en dit kan niet zonder dynamische denkers, en dynamisch, dat ben ik zeker.

  Dit heb ik onder andere bewezen in mijn tijd als DGA van mijn eigen consultancy bedrijven. Onregelmatige werktijden en constante veranderingen waren tekenend voor de bedrijfscultuur. Geen dag was hetzelfde, er was altijd beweging en plannen veranderden constant. Dit leidde tot veel druk op mijn schouders en vereiste een hoge mate van verantwoordelijkheid: heerlijk!

  De tweede reden waarom ik denk dat ik een geschikte freelancer ben voor uw bedrijf is mijn vermogen om klanten te binden. Door mijn enthousiasme en vrolijke humeur weet ik vaak al snel het ijs te breken. Hierdoor ontstaat meestal al snel een positieve en ontspannen sfeer. Deze sfeer komt de relatie met de klant zonder uitzondering ten goede op zowel korte als lange termijn. Het zo goed mogelijk assisteren van mijn klantenbestand en de betekenisvolle relaties die hierbij worden opgebouwd, geven mij ontzettend veel genoegdoening, plezier en energie. Deze energie maakt het voor mij gemakkelijk mensen te allen tijde een vrolijk gezicht te kunnen bieden als aanspreekpunt.

  De derde reden waarom ik denk goed te matchen is mijn passie. Persoonlijk ervaar ik het vak van marketeer niet alleen als klanten binnenhalen, een fantastisch traject afleveren en relaties onderhouden. Deze omschrijving is mij te eenvoudig. Het vak van online marketeer betekent voor mij uitdrukking geven aan wie ik ben. Het is mijn passie! En de passie voor bedrijfsvoering en marketing heb ik al vele jaren. Ik heb mezelf dan ook tot ware marketing professional ontwikkeld in die tijd. Ik hanteer daarbij meestal een richtlijn van € 125 per uur aan.

 • Matthijs Schakenbos

  Maakt bedrijven online & offline zichtbaar.

  4 jaar ervaring 0 projecten afgerond €45,00/hr €0 verdiend

  Mijn naam is Matthijs Schakenbos (22), in 2015 ben ik gestart met mijn eigen onderneming Schakenbos Design, dit met als doel bedrijven online & offline zichtbaar te maken en deze te helpen aan online succes. Hierbij focus ik mij op grafisch ontwerp, interface design, web development, social media optimalisatie & online marketing. Inmiddels heb ik voor een tal van prachtige opdrachtgevers uit Friesland en omstreken mogen werken, met nog vele in het vooruitzicht. 

  De passie voor ondernemen ontstond op het Friesland College waar ik de opleiding Media Vormgeving succesvol afrondde, hierna startte ik vrijwel direct met mijn eigen onderneming. Dit na 2 succesvolle stage periodes bij ZeeDesign Witmarsum waar ik de fijne kneepjes van het vak leerde. 

  Momenteel ben ik derdejaars Communication & Multimedia Design student aan de NHL Leeuwarden en focus ik mijzelf dit jaar nog meer op het ondernemersvak met de minor ‘Entrepreneurship’.

 • Els van Kan

  Grafisch ontwerper

  7 jaar ervaring 0 projecten afgerond €50,00/hr €0 verdiend

  Extra info volgt

 • Yessie Bijen

  Online (content) marketeer

  3 jaar ervaring 0 projecten afgerond €15,00/hr €0 verdiend

  Hi!

  Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Yessie en ik ben een online (content) marketeer. Na 3 jaar te hebben gewerkt als marketeer heb ik besloten om een jaar te gaan reizen door Azië. Tijdens mijn werk heb ik mij bezig gehouden met website/zoekmachine optimalisatie, content creatie, email marketing, en online en offline reclame campagnes ontwikkelen. 

  Ik ben nu sinds mei 2017 aan het reizen door Azië. Na 4 maanden reizen ben ik het werk gaan missen, en wil daarom op freelance basis aan projecten werken! Denkt u een leuke opdracht te hebben voor mij? Dan hoor ik graag van u! 

  Wilt u meer van mij weten, neem dan een kijkje op mijn LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/yessie-bijen/

  Heeft u nog vragen, dan hoor ik dat graag! 

 • natascha meijndershagen

  fotograaf

  3 jaar ervaring 0 projecten afgerond €60,00/hr €0 verdiend

  Ben natascha en fotografe.

  Heb ervaring in verschillende takken van fotografie :
  portret/fashion/kids/bruid/evenementen fotografie .

  Voor een gezellige en creatieve fotografe zit je bij mij goed .

  Hou van mooie sfeervolle foto’s .

  u kunt een kijkje nemen op www.romanceshoots.nl voor een uitgebreide portfolio.

  Ook ben ik te vinden op Facebook en Instagram

 • Jessey Bijl

  Eigenaar bij Unlimited Frames

  4 jaar ervaring 0 projecten afgerond €100,00/hr €0 verdiend

  Unlimited Frames.

  WE. CREATE. MEMORIES.

  E: jessey@unlimited-frames.com //  info@unlimited-frames.com

  W: http://www.unlimited-frames.com

 • Sophie Falkena

  Copywriter

  1 jaar ervaring 0 projecten afgerond €40,00/hr €0 verdiend

  Als jong meisje droomde ik van het schrijven van een boek en mijn lievelingsplek, waar ook ter wereld, is de bibliotheek. In het dagelijks leven ben ik constant bezig met het schrijven van lijstjes, verbeteren van menukaarten en me ergeren aan fout geschreven blogteksten. Ik hou van afwisseling en ben altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en kansen. Het perfecte recept voor het bestaan van een freelancer die schrijft en redigeert. Na een bachelor Communicatiewetenschap en Minor Journalistiek ben ik in 2017 afgestudeerd met de master Persuasieve Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam. Met een grote interesse voor schrijven en marketing hoop ik met Food & Spots anderen te kunnen helpen en inspireren. Naast het schrijven en redigeren van teksten kan ik je helpen met het schrijven van SEO teksten en het opzetten en onderhouden van jouw social media kanalen.

 • Dave Masseur

  Chauffeur/Systeembeheerder/Website developer

  8 jaar ervaring 0 projecten afgerond €12,00/hr €0 verdiend

  Momenteel werkzaam als Chauffeur en ook beschikbaar voor dat soort werkzaamheden. Daarnaast meerdere vaardigheden waar het gaat om ICT, Engelse taal en website building.

  Informeer naar wat ik voor jou kan betekenen. Prijs is n.t.b.

1 2 3 13