Beschikbare profielen

-
Wis alle filters

121 profielen beschikbaar 121 profiel beschikbaar

 • natascha meijndershagen

  fotograaf

  3 jaar ervaring 0 projecten afgerond €60,00/hr €0 verdiend

  Ben natascha en fotografe.

  Heb ervaring in verschillende takken van fotografie :
  portret/fashion/kids/bruid/evenementen fotografie .

  Voor een gezellige en creatieve fotografe zit je bij mij goed .

  Hou van mooie sfeervolle foto’s .

  u kunt een kijkje nemen op www.romanceshoots.nl voor een uitgebreide portfolio.

  Ook ben ik te vinden op Facebook en Instagram

 • Jessey Bijl

  Eigenaar bij Unlimited Frames

  4 jaar ervaring 0 projecten afgerond €100,00/hr €0 verdiend

  Unlimited Frames.

  WE. CREATE. MEMORIES.

  E: jessey@unlimited-frames.com //  info@unlimited-frames.com

  W: http://www.unlimited-frames.com

 • Sophie Falkena

  Copywriter

  1 jaar ervaring 0 projecten afgerond €40,00/hr €0 verdiend

  Als jong meisje droomde ik van het schrijven van een boek en mijn lievelingsplek, waar ook ter wereld, is de bibliotheek. In het dagelijks leven ben ik constant bezig met het schrijven van lijstjes, verbeteren van menukaarten en me ergeren aan fout geschreven blogteksten. Ik hou van afwisseling en ben altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en kansen. Het perfecte recept voor het bestaan van een freelancer die schrijft en redigeert. Na een bachelor Communicatiewetenschap en Minor Journalistiek ben ik in 2017 afgestudeerd met de master Persuasieve Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam. Met een grote interesse voor schrijven en marketing hoop ik met Food & Spots anderen te kunnen helpen en inspireren. Naast het schrijven en redigeren van teksten kan ik je helpen met het schrijven van SEO teksten en het opzetten en onderhouden van jouw social media kanalen.

 • Dave Masseur

  Chauffeur/Systeembeheerder/Website developer

  8 jaar ervaring 0 projecten afgerond €12,00/hr €0 verdiend

  Momenteel werkzaam als Chauffeur en ook beschikbaar voor dat soort werkzaamheden. Daarnaast meerdere vaardigheden waar het gaat om ICT, Engelse taal en website building.

  Informeer naar wat ik voor jou kan betekenen. Prijs is n.t.b.

 • Robyn Samsom

  Freelance journalist

  3 jaar ervaring 0 projecten afgerond €30,00/hr €0 verdiend

  Als freelance journalist werk ik voor verschillende opdrachtgevers. Naast journalistiek werk heb ik ervaring met commerciële opdrachtgevers, ik kan vanuit het belang van een bedrijf denken en werken. De scheiding tussen journalistiek en communicatie weet ik goed te behouden. 

  Ik werk graag hard en zorgvuldig. Ook ‘s avonds of in het weekend ben ik beschikbaar. 

 • Annemiek Ramaekers

  Initiator, projectleider, sparring partner

  30 jaar ervaring 0 projecten afgerond €125,00/hr €0 verdiend
 • meridithyard

  an excellent coupon code

  5 jaar ervaring 0 projecten afgerond €20,00/hr €0 verdiend

  an excellent coupon code

  Pocket alter? We’re likely to reside readily, 1 day to another, determined by Them for please click the following web site wants that develop. If adequate individuals are considering the discounted deal of your day, they obtain it for a modest cost and get yourself a whole lot if they receive the voucher.

  It is simple to pick up a promotion that provides anyone a set discounted off an individual object and these are far more used at supermarkets. And if you intend to get home decorating savings, it is possible to usually rely on The – Light – Store. Every penny counts – be sure you dedicate amount of time in seeking these.

 • Ceren Kivanc

  Interior Designer

  3 jaar ervaring 0 projecten afgerond €13,00/hr €0 verdiend

  I am an Interior Designer. Over the last few years I had experience in various projects such as clothes stores, cafe, restaurants designers. Also, I have more than 3 years of experience in 3D Interior/Exterior and Product Design. In order to serve the customers in the quickest time possible and provide the best quality, I composed a very strong computer system. Also, I am used to working in short deadlines. 

  Some of the work I have done and have experience in:

  Architecture Design

  Interior Design

  2D Floor Plans

  3D Floor Plans

  3D Exterior Renderings 

  3D Interior Renderings 

  3D Modeling 

  As a freelancer I know that clear communication is the key to be successful job. I look forward to discussing how I can help with your next project.

  Thank you for viewing my profile.

 • Jessica Lokker

  Content creator (fotografie, video, tekst, social media)

  3 jaar ervaring 0 projecten afgerond €40,00/hr €0 verdiend

  Een 25-jarige Brabantse, maar een wereldburger in hart en nieren. Van jongs af aan riep ik dat ik verhalen wilde verzamelen, overal ter wereld. Mijn eerste gepubliceerde artikel verscheen in de schoolkrant op de basisschool en de keuze om na het gymnasium Journalistiek te gaan studeren was niet meer dan logisch. Ik heb me opgeleid tot een multimediaal journalist, want verhalen kunnen zowel in tekst als in beeld worden verteld. Hoewel ik breed inzetbaar ben ligt de focus op duurzaamheid, toerisme, reizen, ontwikkeling en mondiale ontwikkelingsvraagstukken. Naast de projecten die ik als freelancer heb houd ik mijn eigen reiswebsite bij: Corners of the World. Deze website focust zich op avontuurlijke (solo-) reizigers, backpackers en digital nomads (oftewel mensen die online en locatie-onafhankelijk willen werken). 

 • Lapré Fotografie

  Fotograaf

  5 jaar ervaring 0 projecten afgerond €65,00/hr €0 verdiend

  Na enkele jaren als assistent binnen de commerciële fotografie gewerkt te hebben is het nu tijd voor mijn eigen carrière binnen de fotografie.

  En met name fotografie voor ondernemers.

  Wat kunt u als ondernemer van mij verwachten?

  Zoals bekend leveren goede beelden een grote bijdrage aan het imago en de sfeerbeleving van uw bedrijf, zij zijn uw “visitekaartje.

  Na een kennismaking gesprek schetsen we samen een beeld over wat u als bedrijf wilt uitstralen, dit is een vrijblijvend gesprek.

  Denk aan sociale portretten, sfeerbeelden van uw bedrijf, en mooie details van uw producten.

  Bij gebruik van de foto’s op uw website pas ik de data in de foto’s aan waardoor uw website nog beter gevonden wordt door zoekmachines zoals Google.

  Voor indruk van mijn werk nodig ik u uit om te kijken op mijn website.

1 2 3 13