Beschikbare profielen

-
Wis alle filters

121 profielen beschikbaar 121 profiel beschikbaar

 • Matthijs Schakenbos

  Maakt bedrijven online & offline zichtbaar.

  4 jaar ervaring 0 projecten afgerond €45,00/hr €0 verdiend

  Mijn naam is Matthijs Schakenbos (22), in 2015 ben ik gestart met mijn eigen onderneming Schakenbos Design, dit met als doel bedrijven online & offline zichtbaar te maken en deze te helpen aan online succes. Hierbij focus ik mij op grafisch ontwerp, interface design, web development, social media optimalisatie & online marketing. Inmiddels heb ik voor een tal van prachtige opdrachtgevers uit Friesland en omstreken mogen werken, met nog vele in het vooruitzicht. 

  De passie voor ondernemen ontstond op het Friesland College waar ik de opleiding Media Vormgeving succesvol afrondde, hierna startte ik vrijwel direct met mijn eigen onderneming. Dit na 2 succesvolle stage periodes bij ZeeDesign Witmarsum waar ik de fijne kneepjes van het vak leerde. 

  Momenteel ben ik derdejaars Communication & Multimedia Design student aan de NHL Leeuwarden en focus ik mijzelf dit jaar nog meer op het ondernemersvak met de minor ‘Entrepreneurship’.

 • Els van Kan

  Grafisch ontwerper

  7 jaar ervaring 0 projecten afgerond €50,00/hr €0 verdiend

  Extra info volgt

 • Yessie Bijen

  Online (content) marketeer

  3 jaar ervaring 0 projecten afgerond €15,00/hr €0 verdiend

  Hi!

  Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Yessie en ik ben een online (content) marketeer. Na 3 jaar te hebben gewerkt als marketeer heb ik besloten om een jaar te gaan reizen door Azië. Tijdens mijn werk heb ik mij bezig gehouden met website/zoekmachine optimalisatie, content creatie, email marketing, en online en offline reclame campagnes ontwikkelen. 

  Ik ben nu sinds mei 2017 aan het reizen door Azië. Na 4 maanden reizen ben ik het werk gaan missen, en wil daarom op freelance basis aan projecten werken! Denkt u een leuke opdracht te hebben voor mij? Dan hoor ik graag van u! 

  Wilt u meer van mij weten, neem dan een kijkje op mijn LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/yessie-bijen/

  Heeft u nog vragen, dan hoor ik dat graag! 

 • natascha meijndershagen

  fotograaf

  3 jaar ervaring 0 projecten afgerond €60,00/hr €0 verdiend

  Ben natascha en fotografe.

  Heb ervaring in verschillende takken van fotografie :
  portret/fashion/kids/bruid/evenementen fotografie .

  Voor een gezellige en creatieve fotografe zit je bij mij goed .

  Hou van mooie sfeervolle foto’s .

  u kunt een kijkje nemen op www.romanceshoots.nl voor een uitgebreide portfolio.

  Ook ben ik te vinden op Facebook en Instagram

 • Jessey Bijl

  Eigenaar bij Unlimited Frames

  4 jaar ervaring 0 projecten afgerond €100,00/hr €0 verdiend

  Unlimited Frames.

  WE. CREATE. MEMORIES.

  E: jessey@unlimited-frames.com //  info@unlimited-frames.com

  W: http://www.unlimited-frames.com

 • Sophie Falkena

  Copywriter

  1 jaar ervaring 0 projecten afgerond €40,00/hr €0 verdiend

  Als jong meisje droomde ik van het schrijven van een boek en mijn lievelingsplek, waar ook ter wereld, is de bibliotheek. In het dagelijks leven ben ik constant bezig met het schrijven van lijstjes, verbeteren van menukaarten en me ergeren aan fout geschreven blogteksten. Ik hou van afwisseling en ben altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en kansen. Het perfecte recept voor het bestaan van een freelancer die schrijft en redigeert. Na een bachelor Communicatiewetenschap en Minor Journalistiek ben ik in 2017 afgestudeerd met de master Persuasieve Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam. Met een grote interesse voor schrijven en marketing hoop ik met Food & Spots anderen te kunnen helpen en inspireren. Naast het schrijven en redigeren van teksten kan ik je helpen met het schrijven van SEO teksten en het opzetten en onderhouden van jouw social media kanalen.

 • Dave Masseur

  Chauffeur/Systeembeheerder/Website developer

  8 jaar ervaring 0 projecten afgerond €12,00/hr €0 verdiend

  Momenteel werkzaam als Chauffeur en ook beschikbaar voor dat soort werkzaamheden. Daarnaast meerdere vaardigheden waar het gaat om ICT, Engelse taal en website building.

  Informeer naar wat ik voor jou kan betekenen. Prijs is n.t.b.

 • Robyn Samsom

  Freelance journalist

  3 jaar ervaring 0 projecten afgerond €30,00/hr €0 verdiend

  Als freelance journalist werk ik voor verschillende opdrachtgevers. Naast journalistiek werk heb ik ervaring met commerciële opdrachtgevers, ik kan vanuit het belang van een bedrijf denken en werken. De scheiding tussen journalistiek en communicatie weet ik goed te behouden. 

  Ik werk graag hard en zorgvuldig. Ook ‘s avonds of in het weekend ben ik beschikbaar. 

 • Annemiek Ramaekers

  Initiator, projectleider, sparring partner

  30 jaar ervaring 0 projecten afgerond €125,00/hr €0 verdiend
 • Jessica Lokker

  Content creator (fotografie, video, tekst, social media)

  3 jaar ervaring 0 projecten afgerond €40,00/hr €0 verdiend

  Een 25-jarige Brabantse, maar een wereldburger in hart en nieren. Van jongs af aan riep ik dat ik verhalen wilde verzamelen, overal ter wereld. Mijn eerste gepubliceerde artikel verscheen in de schoolkrant op de basisschool en de keuze om na het gymnasium Journalistiek te gaan studeren was niet meer dan logisch. Ik heb me opgeleid tot een multimediaal journalist, want verhalen kunnen zowel in tekst als in beeld worden verteld. Hoewel ik breed inzetbaar ben ligt de focus op duurzaamheid, toerisme, reizen, ontwikkeling en mondiale ontwikkelingsvraagstukken. Naast de projecten die ik als freelancer heb houd ik mijn eigen reiswebsite bij: Corners of the World. Deze website focust zich op avontuurlijke (solo-) reizigers, backpackers en digital nomads (oftewel mensen die online en locatie-onafhankelijk willen werken). 

1 2 3 13