Beschikbare profielen

-
Wis alle filters

125 profielen beschikbaar 125 profiel beschikbaar

 • Leonard Burger

  Relations, analysis and market research - Senior Client Manager

  5 jaar ervaring 0 projecten afgerond €40,00/hr €0 verdiend

  Gedreven senior client manager met interesse in politiek, economie, business en startup ecosystems (crowd-investor in bedrijven welke zijn gevestigd in Engeland, Nederland, Duitsland & Spanje). Sterk in het analyseren van data, zowel kwalitatief en kwantitatief, en relatiebeheer. Door nieuwschierigheid en marktonderzoek opdrachten in het verleden ook sterk in het schrijven van content en tracken van sociale media voor verschillende sectoren. 

  Ik hoor het graag als u nog vragen heeft, sta altijd open om te connecten (voor meer info check mijn persoonlijke pagina even). 

 • Rick Bekker

  grafisch ontwerper

  23 jaar ervaring 0 projecten afgerond €55,00/hr €0 verdiend

  Mijn naam is Rick Bekker, Licht Ontvlambaar de naam van mijn bedrijf in Utrecht, waar ik al een aantal jaren werk aan kleine en grotere opdrachten op het gebied van grafische vormgeving, illustratie en communicatie-advies (ik denk graag mee). 
Met een passie voor typografie en de kracht van het pictogram werk ik voor opdrachtgevers uit bedrijfsleven, (semi)overheid en culturele sector. Ontwerp en/of verzorg de opmaak van een aantal magazines, maar ook huisstijlen, bewegwijzering, boeken, brochures, jaarverslagen, nieuwsbrieven, affiches, websites etc.
Naast het werken vanuit mijn eigen eenmans-ontwerpbureau, werk ik ook al jaren intensief samen met een collectief bestaande uit een collega-grafisch ontwerper en een webdesigner, waar we elkaar inspireren en aanvullen. En hard werken aan leuke opdrachten.

  

Ik vind het belangrijk om in nauw contact met mijn opdrachtgever samen tot de beste oplossing, de goede uitstraling en het juiste eindproduct te komen. De opdrachtgever weet wat hij wil communiceren, ik kan daar een invulling aan geven.


  https://licht-ontvlambaar.nl/

 • Bart Rietjens

  Adviseur

  30 jaar ervaring 0 projecten afgerond €0,00/hr €0 verdiend

  Ondernemingsplan laten maken? Wij ondersteunen u!

 • Richard Schuurman

  Fotograaf

  3 jaar ervaring 0 projecten afgerond €20,00/hr €0 verdiend

  Mijn naam is Richard Schuurman en ik ben woonachtig in Nieuwleusen. Al jaren ben ik actief in de fotosgrafie. Als kleine jongen stond ik al met een fototoestel in mijn handen en maakte ik portret foto’s van mijn familie en vrienden.

  In de loop der jaren heb ik me eigen gemaakt in de digitale fotografie en bewerking daarvan.
  De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in de volgende projecten:

  • Portret en model fotografie
  • Familie portretten
  • Business fotografie
  • Landschap en natuur fotografie
  • Nacht fotografie
  • Feest en partijen fotografie

  Graag wil ik mijn portfolio en mijn ervaringen verder uitbreiden.
  Heeft u voor een leuke en uitdagende klus voor mij? Ik beschik over eigen vervoer en vind het niet erg vele kilometers te moeten rijden voor een opdracht.

  Voor een klein bedrag ben ik uw fotograaf!

 • Jennifer Segerius

  Marketing Professional

  11 jaar ervaring 0 projecten afgerond €125,00/hr €0 verdiend

  Geachte Lezer,

   

  Een goede Online Marketeer hoort zichzelf te kunnen verkopen. Dat is wat ik in deze sollicitatiebrief zal doen. In plaats van de gebruikelijke achtergrondinformatie die u ongetwijfeld al tientallen, zo niet honderden keren heeft gelezen, wil ik deze mogelijkheid aangrijpen om het eens anders te doen. Ik zal u in deze brief drie redenen geven waarom ik uitstekend bij uw organisatie pas.

  Om te beginnen wil ik een eigenschap benadrukken waarvan ik denk dat deze nauw aansluit bij jullie, namelijk ‘dynamisch’. De veranderingen op het internet en de omgeving waarin de online marketing zich bevindt, is roerig en constant in beweging. Het is dan ook essentieel om constant bij te leren en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en methodes die werken online. Het vereist bovendien het contant anticiperen en reageren op actualiteiten. Alleen dynamische bedrijven blijven aan de top en dit kan niet zonder dynamische denkers, en dynamisch, dat ben ik zeker.

  Dit heb ik onder andere bewezen in mijn tijd als DGA van mijn eigen consultancy bedrijven. Onregelmatige werktijden en constante veranderingen waren tekenend voor de bedrijfscultuur. Geen dag was hetzelfde, er was altijd beweging en plannen veranderden constant. Dit leidde tot veel druk op mijn schouders en vereiste een hoge mate van verantwoordelijkheid: heerlijk!

  De tweede reden waarom ik denk dat ik een geschikte freelancer ben voor uw bedrijf is mijn vermogen om klanten te binden. Door mijn enthousiasme en vrolijke humeur weet ik vaak al snel het ijs te breken. Hierdoor ontstaat meestal al snel een positieve en ontspannen sfeer. Deze sfeer komt de relatie met de klant zonder uitzondering ten goede op zowel korte als lange termijn. Het zo goed mogelijk assisteren van mijn klantenbestand en de betekenisvolle relaties die hierbij worden opgebouwd, geven mij ontzettend veel genoegdoening, plezier en energie. Deze energie maakt het voor mij gemakkelijk mensen te allen tijde een vrolijk gezicht te kunnen bieden als aanspreekpunt.

  De derde reden waarom ik denk goed te matchen is mijn passie. Persoonlijk ervaar ik het vak van marketeer niet alleen als klanten binnenhalen, een fantastisch traject afleveren en relaties onderhouden. Deze omschrijving is mij te eenvoudig. Het vak van online marketeer betekent voor mij uitdrukking geven aan wie ik ben. Het is mijn passie! En de passie voor bedrijfsvoering en marketing heb ik al vele jaren. Ik heb mezelf dan ook tot ware marketing professional ontwikkeld in die tijd. Ik hanteer daarbij meestal een richtlijn van € 125 per uur aan.

 • Matthijs Schakenbos

  Maakt bedrijven online & offline zichtbaar.

  4 jaar ervaring 0 projecten afgerond €45,00/hr €0 verdiend

  Mijn naam is Matthijs Schakenbos (22), in 2015 ben ik gestart met mijn eigen onderneming Schakenbos Design, dit met als doel bedrijven online & offline zichtbaar te maken en deze te helpen aan online succes. Hierbij focus ik mij op grafisch ontwerp, interface design, web development, social media optimalisatie & online marketing. Inmiddels heb ik voor een tal van prachtige opdrachtgevers uit Friesland en omstreken mogen werken, met nog vele in het vooruitzicht. 

  De passie voor ondernemen ontstond op het Friesland College waar ik de opleiding Media Vormgeving succesvol afrondde, hierna startte ik vrijwel direct met mijn eigen onderneming. Dit na 2 succesvolle stage periodes bij ZeeDesign Witmarsum waar ik de fijne kneepjes van het vak leerde. 

  Momenteel ben ik derdejaars Communication & Multimedia Design student aan de NHL Leeuwarden en focus ik mijzelf dit jaar nog meer op het ondernemersvak met de minor ‘Entrepreneurship’.

 • Els van Kan

  Grafisch ontwerper

  7 jaar ervaring 0 projecten afgerond €50,00/hr €0 verdiend

  Extra info volgt

 • Yessie Bijen

  Online (content) marketeer

  3 jaar ervaring 0 projecten afgerond €15,00/hr €0 verdiend

  Hi!

  Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Yessie en ik ben een online (content) marketeer. Na 3 jaar te hebben gewerkt als marketeer heb ik besloten om een jaar te gaan reizen door Azië. Tijdens mijn werk heb ik mij bezig gehouden met website/zoekmachine optimalisatie, content creatie, email marketing, en online en offline reclame campagnes ontwikkelen. 

  Ik ben nu sinds mei 2017 aan het reizen door Azië. Na 4 maanden reizen ben ik het werk gaan missen, en wil daarom op freelance basis aan projecten werken! Denkt u een leuke opdracht te hebben voor mij? Dan hoor ik graag van u! 

  Wilt u meer van mij weten, neem dan een kijkje op mijn LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/yessie-bijen/

  Heeft u nog vragen, dan hoor ik dat graag! 

 • natascha meijndershagen

  fotograaf

  3 jaar ervaring 0 projecten afgerond €60,00/hr €0 verdiend

  Ben natascha en fotografe.

  Heb ervaring in verschillende takken van fotografie :
  portret/fashion/kids/bruid/evenementen fotografie .

  Voor een gezellige en creatieve fotografe zit je bij mij goed .

  Hou van mooie sfeervolle foto’s .

  u kunt een kijkje nemen op www.romanceshoots.nl voor een uitgebreide portfolio.

  Ook ben ik te vinden op Facebook en Instagram

 • Jessey Bijl

  Eigenaar bij Unlimited Frames

  4 jaar ervaring 0 projecten afgerond €100,00/hr €0 verdiend

  Unlimited Frames.

  WE. CREATE. MEMORIES.

  E: jessey@unlimited-frames.com //  info@unlimited-frames.com

  W: http://www.unlimited-frames.com

1 2 3 13