Facebook marketeer

  • Bied1
  • Budget €250,00
  • Average Bid €250,00

Geplaatst op 29 maart 2017

Afgerond

Projectbeschrijving

Ik ben voor een leuke webshop in de partyscene op zoek naar iemand die veel ervaring heeft met het bedenken, opzetten en monitoren van Facebook advertenties. Kan jij de Facebookpagina en onze webshop aanjagen? Neem contact op! Vergoeding in overleg.

Categorie

Online marketing

Informatie projecteigenaar

1 project(en) geplaatst 1 freelancers ingehuurd
Lid sinds:29 maart 2017
OPDRACHTNEMER BIED (1)

Danielle Van Laar

Social Media Marketing, Tekstschrijver en Blogger!

Azië

5 jaar ervaring

gewerkt aan 2 project(en)

€250,00

in 30 dagen

Beste Sander,

Het lijkt me heel leuk om de Facebookpagina een boost te geven door middel van advertenties, maar ook goede en creatieve content te plaatsen. Ik heb zelf veel ervaring met het onderhouden van diverse Facebookpagina’s voor verschillende branches. Door middel van het structureel plaatsen van content en echt interactie te zoeken met je volgers groeit het platform. Zet je daar advertenties bij in, dan zorg je ervoor dat jij bij je potentiële volgers naar boven komt en genereer je traffic naar je Facebookpagina maar ook direct naar je webshop.

Ik kies voor verschillende advertentie sets waarbij ik direct ga monitoren welke advertenties de meeste conversie opleveren. Daar verhoog je het budget! Na even uitproberen en testen weet je wat werkt voor jouw branche en volgers en ontstaat een herkenbaar model die je kunt herhalen met verschillende acties en aanbiedingen.

Indien gewenst werk ik samen met een grafisch ontwerper die de advertenties op basis van jouw ideeën en mijn kennis kan vormgeven.

Naast de advertenties kan ik dus ook de pagina
dagelijks van content voorzien en onderhouden, om zo de community op te bouwen..

Met mijn HBO diploma Communicatie, Masterclass Sales & Accountmanagement en sindsdien 3 jaar werkervaring in online marketing bij verschillende organisaties hoop ik de geschikte kandidaat te zijn voor dit project,

Mocht je vragen hebben over bovenstaande, stel deze dan gerust!

Ik hoor graag van je!

Met enthousiaste groet, Danielle van Laar