Schrijf een pakkend persbericht

  • Bied1
  • Budget €100,00
  • Average Bid €50,00

Geplaatst op 27 januari 2017

Afgerond

Projectbeschrijving

Begin januari is JobByBid op een softe wijze gelanceerd binnen ons eigen netwerk en met een kleine mailing aan freelancers. We hebben dit gedaan omdat we nog enkele verbeteringen op de website willen doorvoeren. En daar wordt nu hard aan gewerkt.

Begin februari verwachten we dat Ideal volledig is geïntegreerd op de website. Een belangrijk punt, want hiermee worden we nog aantrekkelijker voor opdrachtgevers en freelancers. En dat moment willen we dan ook aanpakken om JobByBid bij een groter publiek onder de aandacht te brengen.

Wil jij ons helpen met een persbericht waarin we uiteenzetten waarom we dit nieuwe platform zijn gestart en wat onze toegevoegde waarde is voor opdrachtgevers en voor freelancers? Heb jij ervaring met het schrijven van persberichten en weet je ook de juiste plekken om deze te verspreiden? Help ons dan JobByBid op de kaart te zetten.

Als je bekent bent met de markt helpt dat natuurlijk heel erg. Daarnaast zullen wij doorgeven wat onze beweegredenen zijn, de doelgroep waar we ons op richten en de ruimte die wij zien voor een nieuw platform.

Benodigde vaardigheden

persberichtschrijven

Informatie projecteigenaar

7 project(en) geplaatst 7 freelancers ingehuurd
Lid sinds:11 januari 2017
OPDRACHTNEMER BIED (1)

Danielle Van Laar

Social Media Marketing, Tekstschrijver en Blogger!

Azië

5 jaar ervaring

gewerkt aan 2 project(en)

€50,00

in 3 dagen

Ik zou het leuk vinden om dit persbericht voor JobByBid te schrijven en zo jullie identiteit kenbaar te maken aan de media. Het persbericht zal natuurlijk een aantal revisies nodig hebben om samen tot een eindversie te komen waar jullie volledig achter staan. Ik stel een perslijst op met relevante kanalen om het bericht naar uit te zenden. Omdat dit mijn eerste opdracht via JobByBid is, zal ik deze opdracht voor 50 euro uitvoeren. Ik kijk uit naar een leuke samenwerking! Groetjes Danielle