Schrijf jij boeiende teksten over ondernemer, freelance werk of ZZP’ers?

  • Bied3
  • Budget €35,00
  • Average Bid €28,33

Geplaatst op 16 januari 2017

Afgerond

Projectbeschrijving

Weet jij veel over de flexibele arbeidsmarkt, ondernemen of andere interessante onderwerpen voor freelancers en zzp’ers? En vind je het leuk om te bloggen? Dan zoeken wij jou! Wij betalen per blog die je aanlevert. Natuurlijk verwachten we wel goede en unieke content. Promoot je het bericht zelf ook nog onder jouw trouwe volgers? Dan staat daar ook een vergoeding tegenover. We zien je voorstel graag tegemoet.

Benodigde vaardigheden

CopywritingcreatiefschrijvenSEO

Informatie projecteigenaar

6 project(en) geplaatst 5 freelancers ingehuurd
Lid sinds:29 november 2016
OPDRACHTNEMER BIED (1)

Bibi van Empelen-Vos

(Ondernemers)coach

Bussum

1 jaar ervaring

gewerkt aan 1 project(en)

€25,00

in 4 weken

Beste Paul/JobByBid,

Ik blog al een tijd voor mijn eigen website Bedrijf en Ondernemer. Zoals je ook in mijn profiel kunt lezen, richt ik me op de inhoudelijke kant van ondernemen, maar ook op waar het persoonlijke raakt aan het ondernemerschap.

Graag werk ik samen met anderen om mijn expertstatus en bereik te vergroten. Daarom wil ik blogs voor je maken voor een heel gunstig tarief. Voor mij is het daarbij belangrijk dat we samen bekijken hoe we zo veel mogelijk kunnen profiteren van de samenwerking. Uiteraard is delen van de blogs in mijn netwerk daarbij een optie. Dit beperkt zich nu tot ongeveer 250 unieke personen (Social media en e-maillijst). Ik verwacht in de loop van het jaar zeker een verdubbeling.

Bij mijn blogs kun je denken aan onderwerpen zoals: persoonlijke effectiviteit, plannen, marketing, websites, trends, wetenschap. Om een voorbeeld te geven, dit is een goed gelezen blog van mij: https://bedrijfenondernemer.nl/hoe-krijg-ik-klanten/ . Natuurlijk kan ik voor jouw website mijn blogs volledig toespitsen op zzp-ers. Veel onderwerpen zijn mogelijk in overleg.

Ik werk graag samen met mensen die iets moois neer zetten en daar krijg ik tot nu toe alle vertrouwen in.

Het Taaldomein

Tekstschrijver, blogger

Zeewolde

5 jaar ervaring

gewerkt aan 0 project(en)

€25,00

in 5 dagen

Geachte heer/mevrouw,

Ik heb mijn eigen bedrijf in november 2016 opgezet en timmer sindsdien aan de weg als tekstschrijver. Dat bevalt me erg goed. Ik schrijf blogs, webpagina’s en artikelen. Het lijkt me erg leuk om voor Jobbybid te schrijven over het leven als ondernemer/freelancer: over de manieren waarop je aan opdrachten komt, over concurrentie, boekhouden, social media… er is genoeg dat me bezighoudt als ondernemer! Met een beetje humor, zelfreflectie en een kritische blik.

Ik heb ervaring met SEO, en zoek de uitdaging om hier creatief mee om te gaan. Leesbaarheid en aantrekkelijkheid van de teksten zijn hierbij net zo belangrijk als vindbaarheid in Google.
Voor een goede samenwerking vind ik communicatie belangrijk: ik sta voor een open en duidelijke communicatie, zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Ik zou een blog per week, of een per twee weken kunnen aanleveren, wat jullie nodig hebben.

Mijn vragen aan jullie zijn dan nog:
Hoe vaak verwachten jullie een blog?
Hoe strak is het onderwerp vastgelegd? Gaat dat puur over ondernemen, of kan het ook bv gaan over: ondernemen en je partner (die van mij is toevallig ook ondernemer, dus drukke agenda, door elkaar lopen van prive en zakelijk leven enz.). Is het de bedoeling dat het redelijk zakelijk blijft, of mag het ook wat persoonlijker worden?
Hoe lang zou de blog moeten worden?

Mijn tarief voor een blog van 500-700 woorden is 25 euro

Kim Knopper

Tekstschrijver / blogger

Zeewolde

6 jaar ervaring

gewerkt aan 1 project(en)

€35,00

in 2 dagen

Wekelijks voorzie ik verschillende blogs van nieuwe content over veel verschillende onderwerpen. Hierdoor heb ik veel ervaring als blogger én als ondernemer weet ik ook genoeg over ‘ondernemen’ en aanverwante onderwerpen om heel wat blogs te kunnen schrijven.

Voor het aangegeven budget van 35 euro schrijf ik een blog van 500-600 woorden en voeg ik deze desgewenst ook toen aan het CMS van Jobbybid.